Speeldata en kaartverkoop

Bleekneusjes is een theatrale wandeling op locatie in de buitenlucht. De voorstelling duurt ruim anderhalf uur. Zorg dat je goed gekleed bent op het weer van de dag dat je komt kijken! In 2017 was Bleekneusjes op de volgende festivals te zien:

Karavaan
UITVERKOCHT
Deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk.

FestiValderAa
UITVERKOCHT
Deze locatie is rolstoeltoegankelijk.
7, 8 en 9 juli in Schipborg.

Bio Vakantieoord tijdens SonsbeekTheaterAvenue
Deze locatie is wel rolstoeltoegankelijk.
17 t/m 20 augustus op het terrein van Stichting Bio Vakantieoord in Arnhem, Wekeromseweg 8.
Er rijdt een klassieke stadsbus tussen Sonsbeekpark en het Bio Vakantieoord. Kaartjes voor de bus zijn verkrijgbaar bij de centrale kassa van SonsbeekTheaterAvenue. Er is ruim parkeergelegenheid op het terrein van het Bio Vakantieoord en de locatie is ook met openbaar vervoer bereikbaar. 

Open Monumentendagen
UITVERKOCHT
Deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk.
1, 2 en 3 september en 8, 9 en 10 september rond het voormalige Bio Vacantieoord (Huize Glory, Elzenlaan 2) in Bergen aan Zee.

Heerlijk eten aansluitend op de ochtendvoorstelling of voorafgaand aan de avondvoorstelling in het restaurant van Huize Glory met schitterend uitzicht op zee. Bel (0)72 581 53 96 of mail info@huizeglory.nl en vermeld duidelijk dat het gaat om een Bleekneusjes-arrangement, zodat het restaurant met de aanvangstijd van de voorstelling rekening kan houden.